sestdiena, 2010. gada 24. jūlijs

Jimmy eat world - Night Drive mp3


Pat īsti nezinu, vai šovakar ir tas īstais vakars, īstā noskaņa, lai rakstītu te! Bet nu - par skādi nenāks, vai ne? Tāpat es zinu tikai kādus 3 cilvēkus, labākajā gadījumā, kas ik pa laikam ielūkojās manos domu tīmekļos! (: paldies vismaz viņiem par uzticību.
Anete pēdējā laikā atrodas nepārtrauktā darbībā! Esmu sapratusi kā apvienot darbu ar pamatīgu ballēšanos - iznāk lieliski! Pat paspēju šorīt ierasties laicīgi neskatoties uz vētraino nakts dzīvi lielpilsētā, manās 3 mīļākajās vietās - Forumā, Ģertrūdes ielā un ,protams, Pulkvedī (: he, vismaz prieks, ka apsargs jau ir tā apradis ar mūsu kompāniju 5dienu/6dienu vakaros, ka pat dokumentus vairs neuzskata par vajadzību pārbaudīt :D
Vispār es jūtos laimīga! (man pašai riebjās lasīt ierakstus, kuros atrodams šāds teikums, bet nu piedodiet - šodien neesmu savā ādā :D )
Kādēļ laimīga? Tādēļ, ka viss ir labi, protams, vienmēr var arī savilkt pāris mīnusiņus savā what to do listē, bet nu par to nebūt nav jādomā. ir taču JĀBAUDA, vai ne? (:
Ak jā, sēžot darbā man ir ļoti daudz brīva laika, līdz ar to - atkal esmu pievērsusies dzejai (: Šī te mazā , patiesībā pilnīgi nevajadzīgā raksta beigās pievienoju vienu no maniem jaunākajiem veikumiem - ceru, ka patiks! Ā, un jā.. ja Tu šo te lasi, tad lūdzu atzīmējies komentāros, vienkārši mani patiesi interesē cik daudz cilvēki lasa manus domu lidojumus :) cheers!

(dzejolis bez nosaukuma)

Pienāc tuvāk - ieskaties
viņai apzeltīts rāmis,
bet iekšā - tukšs.
Gribēt Tu vari, bet necenties
beigās smagi aprausies.
nepaliec dumjš

Ieprogrammēts smaids,
Samākslotas sajūtas
viņa iekšēji skumst!
piekļauties Tu gribi, bet necenties
vari smagi aplauzties..
nekļūsti skumjš

Viņa iekšēji auksta,
bet tavu vārdu sauc!
viņu kāds rausta
bet prātā tikai Tu, mans draugs!

5 komentāri: