piektdiena, 2011. gada 28. janvāris

Janvāris



*dzēriens- vīns, lielākoties balts, pussalds un lielā daudzumā kopā ar Evelīnu ! (:
*draudzene- Evelīna... meitene ,kura traku dzīvi mīl tik pat ļoti ,kā es. Kopā mēs gāžam un vēl gāzīsim lielus kalnus! Vienīgais cilvēks ar kuru kopā varu darīt visas lietas, kas vien ienāk prātā. Mēs varam nostopēt policiju un koļīties ar ātro palīdzību.. WHY NOT? :D
*draugs - Gosiņš. Vēljoprojām tik pat lielisks labākais draugs :) man VIENALGA, ko jūs tur pīkstat, patiešām! Viņš mani saprot, vienmēr pateiks pareizos vārdus īstajā brīdī un piezvanīs, lai tikai pateiktu - "es tikai gribēju pateikt, lai tu neskumsti un novēlēt saldus sapnīšus". Istais vīrietis, vai ne? :)
*labākā gaume- Maksis.. viennozīmīgi visperfektāk ģērbtais vīrietis šomēnes (1.janvāris taču skaitās, vai ne? :D ) un ticu, ka atrast labāku gaumi nākammēnes būs grūti!
*dziesma- Dirty Dancing - Time of my life
*lieta, priekšmets- es pazaudēju vienu no mīļākajiem auskariem :( :D
*grupa- pieminot Mārtiņu Freimani - Tumsa.. Ar šo grupu man asociējās viss sākumskolas/pamatskolas laiks. Viņa dzeju esmu lasījusi dzejas dienās, dziesmas dziedājusi konkursos un dziļi skumusi pie "Kad ēģiptē sniegs". Skumji, ka par tādu lielisku un visnotaļ krāsainu perfosīnu atceramies tikai tad, kad viņa vairs nav. (Mazliet stulbi liekas visi tie dr.lv dienasgrāmatu ieraksti)
*vieta- Fonoklubs! Ticiet man, ja jūs tur neesat bijuši - daudz ko esat zaudējuši. Fantastiska vieta ar fantastiskiem cilvēkiem! Tur tu vari dejot tieši tā, kā TEV patīk, skaļi dziedāt līdzi "Dog Days are over" un vienkārši- atļauties būt pats! (:
*vilšanās - JŪRMALA, beidziet baumot! Ko tik par sevi nenākas uzzināt? :D
*jaunatklājums- tomēr ir puiši, kuri pieņem tevi tādu, kāda esi un atbalsta visas tavas trakās idejas (Čau Jāni, Reini :D )
*rupjība - PETENE :D - nezūdoša vērtība, tā teikt :D
*visbiežāk lietotais vārds - "stilīgi"
*spontānākais pasākums- Stopēšana un Rīgu un Pumpuriem vienlaicīgi :D
*labākais rīts- blakus vīrietim, kurš noskūpsta Tevi no rīta un ar smaidu sejā saka - "Labrīt, saule"
*smagākais rīts - pēc "Davai piedzeramies" 5dienas :D traki, tiešām traki :D Vismaz pēc šāda rīta/vakara sapratām, ka vairs tā noteikti nedarīsim un tas, ka esam izaugušas ir tikai un vienīgi labi :)
*klubs- Fonoklubs! YEAH :)
*grāmata- Alberts Bels "Būris" - lieliska grāmata, patiešām! beidzot kaut kas no obligātās literatūras sarakstiem ,kas patiešām aizrauj!.. un patreiz vēl nepabeigtā Laimas Muktupāvelas "Šampinjonu derības"
*teiciens- "afigenna" :D
*vīrietis- nu jau vairs nezinu ko lai šeit raksta, hm, bet nu.. viss, kas notiek, notiek uz labu, vai ne? :)
*sāpe- pēdējās pāris dienas esmu saķērusi gripu :( kakliņš sāp un galva kā spainis!
*matu krāsa- Still blonde
*atklāsme- apkārt ir arī tādi cilvēki, kurus var saukt par draugiem! tie ir tie, kuri saptot! Tādēļ - novērtēsim tos, kas atrodas tepat - blakus, nevis tieksimies pēc ideāliem!
*iepazīšanās- drīzāk - tuvāka iepazīšanās (:
*draugi- Evelīna, Elziņa- šoreiz ar īpašu uzsvaru,jo viņa tik ļoti spēj padarīt dienas īpašākas , Inga, ZanZan, Linda, Jānis, Reinis, Goss.
*sajūtas- smiekli.. daudz smieklu! SMEJIES, kad krīti, kad celies, kad gribas raudāt. SMEJIES, jel!
*ballīte- Beļājevballīte.. HC, Baby :D
*laime - katru dienu pa saujiņai laimības :)
*atmiņas - sentimentālās par "jaunības gadiem"
*vēlme - lieliski sagaidīt savu dzimšanas dienu!
*svētki - Drīz ieripošu deviņpadsmitajā :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru