pirmdiena, 2011. gada 4. jūlijs

Is someone getting the best of you?



Viņa ir naiva, mēdz ļoti ātri pieķerties cilvēkiem. Brīžiem ne tiem, kuriem vajadzētu. Būtu pareizāk šo īpašību izskaust, bet nē, viņai tīri labi patīk iekulties nepatikšanās, sirdssāpēs un uztaisīt aizvien lielāku brainfuck tā, profilakses pēc.
Domāt, tā ir lielākā viņas aizraušanās, domāt par pagātni, skatīties ar sapņainu skatienu tagadnē un likt lielas cerības uz nākotni, ko viņa mēdz perfekti pārplānot katru reizi pirms gulētiešanas. (Liela māja, seksīgs vīrietis, pāris smaidīgi bērneļi un suns.)
Vispār viņai nepatīk strīdēties, tādēļ viņa bieži mēdz aizbēgt no problēmām, noslēpties tur, kur kādu laiku neviens netraucēs un pamatīgi ,kopā ar vistuvāko, analizēt problēmu, tās cēloņus un sekas. Bet, ja strīdēties tomēr sanāk, viņa vienmēr turēsies pie sava un, lai arī zinās, ka Tev ir taisnība, to ar pārliecinošu skatienu noliegs. Ja tomēr situācija paliek pārāk bezcerīga, viņa sakostiem zobiem atzīs sakāvi un ātri vien mainīs sarunas tēmu.
Ļaudis runā, ka viņa esot pilnīgi traka- ballējās, naktīs neguļ un dara sliktas lietas, bet to, ka viņā iekšā sēž pavisam maza meitenīte, to zin tikai retais, jo viņa to meitenīti ir dziļi ieslēgusi sevī un laiž spēlēties tikai tad, kad ir absolūta drošības sajūta.
Vilšanās? Tas ir viņas otrais vārds, jo viņai bieži vien sanāk aplauzt savas cerības un smagi vilties cilvēkos. Melot - to ieradumu viņa ir atmetusi un nosoda pilnīgi jebkādus melus, kas dodas viņas virzienā. Tieši pateicoties citu meliem, viņa ir kļuvusi stiprāka un lēnām sāk pārvarēt lielo naivumu, kas nāk komplektā matu krāsai. Par šo tēmu viņai pat ir vairāki stāsti, bet tos jūs droši varat palūgt pastāstīt viņai pašai (ja vēlies - iepazīstināšu), jo aprakstīt visu sajūtu kokteili liekas nereāli.
Tā jau ir, ka visas lielās vērtības nāk ar gadiem, un viņa ir sapratusi to, ka senākās vērtības ir un paliek visstiprākās. Pārējās ir tikai ambīcijas.
Viņa ir ambicioza, bet savas ambīcijas neatklāj, jo viņai patīk atstāt lietas noslēpumā (tas tā, intrigai).
Vispār, viņa nav slikts cilvēks, viņa vienkārši ļoti bieži mēdz "sačakarēties" sevī. (Kā viņa saka - mindfuck.) Un tādēļ arī citos mēdz izraisīt neizpratni un ko tu dari? sejas izteiksmi. Pie viņas ir jāpierod un jāsarod, bet ja ne, tad ne. Viņa netur uz cilvēkiem ļaunu prātu un arī diži nepārdzīvo, ja kādam nepatīk, jo katram ir dota izvēle un individuālā domāšana.
Par viņu es vēl varētu stāstīt daudz, vispār, par viņas dzīvi varētu uzrakstīt grāmatu, jo bieži vien viņa dzīvo tādā kā seriālā un nemaz par to nesūdzās, jo kas var būt trakāks par garlaicīgu dzīvi?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru