svētdiena, 2010. gada 7. februāris

es tikai smejos.. la la laa.. ^^


Hei hei hei :)
Šodien kaut kā ļoti sagribējās šeit uzrakstīt ,jā :)
Man iet ļoti labi.. neskatoties uz visādām lietiņām -brīvdienas pavadītas sasodīti liekiski!! ^^
5dien pēc ilgām pārdomām ko īsti darīt, nolēmām doties uz lielpilsētu iekarot klubiņus! daamn.. tas bija tiik labi :) pēc autoskolas apmeklējuma satiku Lindu un tad kopīgi devāmies pie manis taisīties.. un tās jau nebūtu mēs, ja "mazliet" par ilgu to visu nedarītu :D tā nu sekoja ļoti ašs skrējiens augstpapēžu zābaciņos līdz veikalam ,jo kā mēs visi zinām - likums, ka alkaholu tirgos līdz 23:00 netika pieņemts :D tā nu 21:55 laimīgas ieskrējām veikalā un iegādājāmies visu nepieciešamo :) tā nu sagaidījām Artūru un trijatā devāmies uz Rīgu :) kad ieradāmies lielpilsētā, devāmies pie māsas ,mantas nolikt un nolēmām arī vakaru iesākt tur! un tad sekoja kārtējais pārsteigums no Ingas un Saim puses :D tiku pie dāvanas 3dienas ātrāk nekā vajag ar piebildi, ka es savādāk neko nevarēšot izpildīt.. man bija tāds wtf? :D Saņēmu rōzā hēlija balonu ar piekarinātu aploksnīti klāt.. (sāku jau nojaust, ka būs ziepes :D ) tātad.. iekšā teksts apmēram tāds "lai tiktu pie dāvanas, Tev būs jāveic dažādi uzdevumi, izpildot norādījumus šajā aploksnītē, tiksi pie nākamās " tā nu ar Lindas un Artūra palīdzību krustvārdu mīklas minēšanā tiku pie norādes, kur atrodas nākamā aploksnīte (nācās skriet tai pakaļ uz 1mo stāvu :D ) :) un tā nu sākās mani piedzīvojumi :D vienā no pirmajām aploksnītēm atradās kaut kas mīksts.. atverot to vaļā sāku smieties - rozā mežģīņu stringi :D:D un klāt arī uzdevums - man jādodas uz Vērmaņdārzu un tie tur jāpārdod par vismaz 1,50ls :D tā nu devāmies ceļā :) Vērmaņdārzā satikām Priedolus un co, dikti nosmējāmies un devāmies tālāk :D staigājot pa centru gāju klāt dažādiem vīriešiem un piedāvāju iegātāties savas apakšbikses :D bet neviens nepirka, jo redz man viņas neesot bijušas mugurā :D dodoties tālāk uz Pulkveža pusi ieraudzīju 3 potenciālos pircējus .. piegājusi tuvāk prasīju - jūs latviski vai angliski runājat? :D un šeku reku atbilde - Nē, Anet, zini nerunājam :D man tāds? WTF? :D un tad manī radās apgaismība.. tas tak Kaspars :D nu bāc, tik sen neredzēts, ka pat neatpazinu :) Kaspar, ja Tu šito lasi - čau! :D nu jā.. viņš teica, ka pārdos mani ar visām apakšbiksēm pa 50ls :D bet nu es par to nebiju mierā :D laabi, dodamies tālāk.. esam jau pie Pulcīša ieejas, kad pēkšņi atkal dzirdu savu vārdu.. paskatos uz vienu pusi - neviena nav.. paskatos uz otru pusi - stāv viens cilvēks, kuru nekad nebiju satikusi,bet runājusi gan , redz kā - bija lemts tomēr satikties beidzot ^^ jāatzīstas, ka tā arī tos stringus nepārdevu, bet citus uzdevumus izpildīju gan :D iedomājaties kāds man bija šoks ,kad vēl vienā no aploksnītēm bija stringi? :D (šoreiz melni ar zilām mežģīnēm :D )
vispār vakars superīgi pavadīts.. kārtīgi izdejojāmies gan Pussijā, gan Pulkvedī, gan Opiumā un vēl dažnedažādās vietiņās (giggle) super! pirmo reizi vispār noballējos Vecrīgā līdz pat 5:30 :D iekrītot savās guļvietās tā arī nogulējām līdz 12itiem :D un tad jau bija jādodās uz māju pusi, parcik dažādas lietiņas bija paredzētas (:
6dienas vakars arī lielisks! parcik mājās biju viena - nolēmu uztaisīt sevis palutināšanas vakaru :) vanna, lieliska mūzika, svecītes, ūdenspīpe,grāmata u.t.t ^^ lieliski!
Arī sentiments paspēja uzmākties.. sāku prātot par to, ka palieku jau veca :D vairs nevar darīt tādas muļķības kā pirms 4 gadiem (lai gan zinu cilvēkus ,kas arī manā vecumā ,vēljoprojām uzvedās kā no bērnudārza 2.grupiņas :D ) :)
fōnā skan Muobijs un sajūta ir dikti laba! ar nepacietību gaidu rītdienu un arī nākamo nedēļas nogali, YEAH! :)
turpinājums sekos, es ceru ^^

1 komentārs: